Civil díj döntőse volt a JÖN Alapítvány

A Civil díj döntőse volt a JÖN Alapítvány a legígéretesebb új szervezet kategóriájában. Ez különösen azért is dicséretes, mert az alapítványunk 2. jelölése egy éven belül.

Az alapítványunk létrejöttét a hulladekvadasz.hu sikere hívta életre, hogy a hulladékvadász országos környezetvédelmi mozgalmának létét életképessé tudjuk tenni. Ha támogatnád a munkánk fennmaradását anyagi és tárgyi támogatással tudsz segíteni, amit ide kattintva teheted meg. Az alapítványunk eddigi bevételei, támogatásai ide kattintva elérhetőek.

A legígéretesebb új szervezet kategória jelöltjei. / Fotó: Kerekes Zsuzsa, NIOK Alapítvány díjátadón

A NIOK Alapítvány Civil díj 2018 díjátadó rendezvényét április 17-én rendezték meg az Andrássy úti, Magnet Bank közösségi házában. A legígéretesebb új szervezet kategória győztese, a Érintettek Szülői Egyesület a Daganatos, Leukémiás és Gyógyult Gyermekekért szervezet, akiknek tiszta szívből kívánunk sok sikert a munkájukhoz és sok-sok betegségből felgyógyult gyermeket.

A JÖN Alapítvány döntőben való szereplése egy újabb elismerés az eddig elvégezett környezetvédelmi munkánk számára, amit tovább folytatunk rendszeres jelleggel, önkéntes alapon. A 2017-es Ozone Tv Zöld díj Civil szervezeti kategória díjunkról szóló beszámolónk elérhető itt.

A rendezvény végén készült csoportkép. / Fotó: Kerekes Zsuzsa, NIOK Alapítvány díjátadón

Civil díj döntőse volt a szervezetünk, ami számunkra egy újabb lépcsőfokot jelent, hogy egyre több emberben keltsük fel a tenni akarást a környezetéért, a környezetvédelemért.

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország